Waarom

Onze herinneringen maken wie we zijn. Vaak komen we er echter niet aan toe om stil te staan bij het verleden. Zelfs onze dierbaren kennen maar een deel van ons verhaal: versnipperde weetjes en anekdotes. Maar wat is nou eigenlijk uw hele levensverhaal? Wat heeft u gemaakt tot wie u bent?

Het schrijven van uw levensverhaal is een bijzonder proces.Voor uzelf is het een manier om uw verleden te herbeleven en een tastbare herinnering aan wat u allemaal heeft meegemaakt. Het schrijven van een biografie kan helpen om gebeurtenissen in uw leven een plaats te geven.

Voor uw partner, kinderen, kleinkinderen, ouders, familie, vrienden, collega’s en belangstellenden is een biografie een geweldige manier om u (nog) beter te leren kennen. U neemt de tijd om uw hele verhaal te vertellen, vult de gaten in hun kennis op, en geeft wellicht wijze levenslessen mee aan de lezer.

Een biografie is ook een interessant naslagwerk voor komende generaties. Naast het schrijven van uw persoonlijke biografie, kunt u Gebiografeerd ook inschakelen om een trouwboek of jubileumboek te schrijven.